דלקת מציקה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

17/07/2007 | 16:06 | מאת: ליטל

אני לא יודעת מה לעשות יש לי הפרשות וגירודים ואין תור לרופא בקרוב ..איך אני אמרוה לדעת שזה דלקת או פטריה מה הבדל בניהם?.. בנתיים שמתי בלילה פולידין וגינלי ומשחת של אגיסטאן זה בסדר?.. או שעדיף לשים אגיסטן הטבליות?? תעזור לי בבקשה.. זה מציק!!!

יש לך הפרשות מבנרתיק וגירודים .נראה שמדובר בדךקת מקומית . המצב האידיאלי להבדק בדחיפות על ידי רופא נשים . מה שעשית מקובל .פולידין וגינלי שמחטה את המקום ואגיסטין יכול לעזור ולהקל .

23/07/2007 | 11:19 | מאת: ליאת

ילדה בת 9 שסובלת מגירוד מקומי, האם ניתן לנסות למרוח לה אגיסטאן? המון תודה

מנהלי פורום רפואה דחופה