סינוסיטיס וחום ממושך

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

27/01/2010 | 16:31 | מאת: אירנה

שלום, בעקבות צינון ממושך פניתי לרופא, והוא קבע שיש לי סינוסיטיס. לפני כשבוע התחלתי לקחת אנטיביטיקה (אוגמנטין) וכבר שבוע שני שיש לי חום שנע בין 37-37.5.אני מרגישה גם כאבים בשרירים רוב הזמן, והרגשה כללית רעה. האם זה קשור לאנטיביוטיקה? לפי מה שאני יודעת, כשלוקחים אנטיביוטיקה כמה ימים, גם החום יורד...

החולשה והעייפות הן חלק מהמחלה הבסיסית שאובחנה אצלך .החום נותן גם חולשה וכבי שרירים . בכל מקרה באם מצב זה יימשך ,כדאי לבצע בדיקות דם כלליות כולל בדיקת אנזימי שריר .

מנהלי פורום רפואה דחופה