הפיטיטס סי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/07/2007 | 19:59 | מאת: יוני

שלום דר' נכבד אני כרגע במצב נפשי די קשה אנא הסבר לי: עשיתי בדיקת דם רגילה לפני כ 3 חודשים והתוצאות היו: got(ast) gpt(alt) היו גבוהות מהתחום ובנוסף היפטיטיס c ab היה חיובי הרופא שלח אותי לעשות בדיקת דם חוזרת והתוצאות היו: got וה- gpt היו בגבול התחום כלומר תוצאות טובות מאוד ו הפיטיטיס CRNA PCR יצא שלילי הרופא אמר לי שהכל בסדר חשוב לציין שעשיתי גם אולטרה סאונד שיצא בסדר גמור. אני שובר את הראש כבר תקופה ולא מבין מדוע יצא לי חיובי בהתחלה(איזו סיבה יכולה להיות?) ואני שואל את עצמי אם יש לי משהו לא בסדר עדיין בכבד כלומר האם להיות מודאג או לא? ושאלה נוספת מהם התסמינים של צהבת סי? אנא הסבר לי בפשטות ובהרחבה בבקשה.......... (אני מתכנן ילד - צריכה להיות בעיה?) בתודה רבה רבה

אני מרגיע אותך .עצם העובדה שבדיקת PCR להיפטיטיס C היתה שלילית זה מספיק . אני הייתי מתמקם בבעיה עצמה שאתה מעלה והיא לא קיימת בעצם . בטוח עברת בדיקות סירולוגיות להיפטיטיס ויש מקום לעקוב אחרי תיפקודי כבד ... אם התיפקוד הכבדי לא חוזר לנורמה יש מקום לביופסיה כבדית .. הבדיקות אצלך הולכות ומתנרמלות ,יש מקום להמתין ולעקב אחר תיפקוד כבדי

מנהלי פורום רפואה דחופה