כאבי ראש בחלק האחורי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

23/01/2010 | 19:56 | מאת: הילה

שמי הילה אני בת 26 ובזמן האחרון יש לי כאבי ראש חזקים בחלק האחורי של הראש מעל הצוואר. כאבים אלה מלווים בבחילות והקאות וירידה בחום הגוף לחום של 24.5 ולפעמים פחות. ביום יום אני סובלת מקור אך חום הגוף יורד רק כאשר הכאבים מתחילים. לאחר שהכאבים נעלמים בדרך כלל גם החום חוזר למצב נורמלי חשוב לי לציין שהכאבים נעלמים רק אחרי שינה של כמה שעות. הרופא כל הזמן חושב שזה שפעת כי אני גם מצוננת ומשתעלת ובחודש האחרון אני מטופלת כל הזמן במוקסיפין ועכשיו גם בטמיפלו. אני כבר לא יודעת מה לעשות... אשמח לכל עזרה תודה הילה

יש להמשיך מעקב על ידי הרופא המטפל ולשקול במקביל בדיקה על ידי נוירולוג .ביצוע בדיקות דם ומדידת לחץ דם .

מנהלי פורום רפואה דחופה