כאבי ראש חוזרים ....

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

23/01/2010 | 15:10 | מאת: מירב

000000000000צהריים טובים שמי מירב בת 29 , לפני כשנה קיבלתי התקפי של ראש וצוואר לאחר בדיקות בבית החולים רמבם היה חשד לקרום המוח , עברתי בדיקות מתאימות לחשד , ונשללה האפשרות , למחלה זאת , לאחר שלא מצאו מה הבעיה נאמר לי שייתכן שמתח נפשי . לפני כחודשיים הובחן אצלי חוסר רב של ברזל קיבלתי מנות ברזל דרך הוריד היה לי מוגלבי 7.8 וברזל 0.9 10 מנות , נעשה לי בדיקה גסטרו נשללה האפשרות לקרהון , כי במשפחתי קרוהן וני סובללת מיציאות בתידרות מאוד גבוהה לפני כשבועיים קיבלתי שוב את אותה התקפה אך הפעם מלווה בצמרמורת ללא חום . הייתי בבית חולים שוב נעשתה לי בדיקה עי פנימי + נורולוג ונשללה כל מחלה . הצמרמורת ממשיכות להופיע ללא חו עם כבי ראש חזקים האם לדעתך בבקשה ייתכן מחלת ורטיגו? או משהו אחר? המון תודות , וסליחה על אורך המכתב תודות שוב מירב .

יש לעקוב אחרי רמות הימוגלובין וברזל והשלים בירור על ידי ביצוע תיפקודי בלוטת התריס . הערכה נוירולוגית במסגרת קופת חולים .

מנהלי פורום רפואה דחופה