האם זה אותו מחיר לחולי לב בחדרי המיון?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

05/01/2010 | 20:09 | מאת: ישראל .ס.

שלום רציתי לדעת אם אתם יודעים אם העלות לחולי לב כרונים בביקור בחדר מיון בעת כאבים בחזה או הרגשה של הפרעות קצב היא אותה עלות של 600 שקל . אם אני בא לחדר מיון בחשד של בעיות בלב. כסובל מקרדיומפטיה היפרטרופית עם לפעמים כאבים בחזה . כותב את זה.. אשמח לתשובה. הכוונה לאיגרת מיון שמשלמים בסוף. אני חושש לבוא מהמחיר הכבד הכספי

בקר טוב יש להפנות את השאלה למשרד קבלת חולים בחדרי מיון .כולם מוכנים לתת אינפורמציה מדוייקת .

מנהלי פורום רפואה דחופה