ירידת חום הגוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

25/12/2009 | 19:08 | מאת: האמא הסורגת

אני בת 61 , בזמן האחרון יש לי ירידת חום ל 35,4, 35.5 הדבר קורה פתאומי שאני מרגישה כאילו יש לו בלוק עם הראש ואני לא יכולה לתפקד לאחר שאני עושה לעצמי תה חם או קפה עובר לי אבל חוזר לאחר מכן , אני מתכסה , ומחממת בתנור ביתי , . בעברי יש לי בעיות מספר אני לוקחת באופן קבוע קומדין [ עקב תסחיפי ריאה ] יש לי גם לופוס , ושושנה כרונית בשני הרגלים , בעלת משקף עודף , לאחר כל הנתונים שנתתי אשמח לעצה תשובה תודה מראש .

חום גוף תלוי בכמה גורמים ביניהם הוסת של החום בגוף ,טמפרטורה בסביבה וכן מאמץ פיזי ,נטילת תרופות מסויימות . בנוסף אופן מדידת החום קובעת ....... לפעמים חושבים שיש להם חום נמוך במדידה דרך הפה ואז מודדים דרך פי הטבעת ומוצאים שהחום תקין במיוחד אצל תינוקות וקשישים.

מנהלי פורום רפואה דחופה