חשש מקירבה לשרתים מרכזיים וקרינה מיינת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

23/12/2009 | 18:31 | מאת: רוני

לכבוד ד"ר ג'לאל אשקר מזה יומיים הנני סובל מתחושת אי נוחות בגב עליון ותחתון.זה מלווה בגירוי,עקצוצים,דקירות לאורך הגב.כחצי שנה ישבתי לא רחוק פחות מחצי מטר מארון ובו שני שרתים מרכזיים הסגורים בארון זכוכית,ומאחור מרכזייה קווית הסגורים בדלתות פלסטיק.לפני יומיים עברתי לחדר אחר.האם יש סיבה לדאגה?,האם מדובר בקרינה מיינת?או כזו המהווה בר סיכון כלשהו? אודה לעזרתך יום שקט ופורה

בקר טוב קיימת אפשרות היום למדוד עוצמת הקרינה במכשירים שונים .לא נראה שקיים קשר ,אך ניתן וכדאי לבדוק .......... תרגיש טוב ...

מנהלי פורום רפואה דחופה