חום גבוה מאוד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

19/12/2009 | 11:35 | מאת: חום

בוקר טוב , מיום חמישי בערב יש לי חום גוף גבוה מאוד (39.5-41.1) וזה אף פעם לא היה לי (תמיד 36.2-36.8) ולא יותר ... לא כואב לי כלום , איני סובלת ממחלות רקע , אני בשנות התחלת העשרים לחיי ... רק לפני החום כחצי שעה יתקוף אותי גלי קור וצמרמורת ואז יעלה החום בבת אחת ... לוקחת 2 כדורי אקמול או דקסמול ... אבל החום לא יורד ודווקה עולה ועולה ... ואחרי כשעתיים יורד ל36.8 ואז חוזר ועולה אחרי כשעה ... והלאה ... וזה רק (18:00 בערב עד 5:00 בבוקר ) ובבוקר כאלו לא היה כלום ומתפקדת כרגיל ... הלכתי למוקד רופאי לילה ביום חמישי ( שם בדק אותי הרופא , שמע לריאות , בדיקת גרון , בדיקת שתן , ספירת דם ... והכל היה תקין ) ולכן שחרר אותי הביתה עם לקיחת אקמול או דקסמול ...ואמר אולי שזה התחלת שפעת ? הנה היום שבת ואין לי סימני השפעת !!! מה שמפריע לי זהו החום ולא יותר ... אז מה יכול להיות סיבת החום ? ומה אפשר לעשות במצב כזה ? תודה

אם התלונות יימשכו יש מקום לבקר רופא המשפחה ולשקול הפנייתך לבית חולים הקרוב לצורך בירור יותר מעמיק של חום וצמרמורת .

מנהלי פורום רפואה דחופה