בדחיפות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

05/12/2009 | 23:38 | מאת: אני

אני סובלת מכאבים בצוואר מזה חודש וחצי, עשיתי בדיקת דם והכל תקין ניגשתי לבדיקת CT והכל תקין ןלאחר מכן עשיתי צילום רנטגן ושמה אמרו שמעל חולית האטלס נראת בנסיגה ותחת לעצם אוקציפטלי הודגמה סמיכה עם גבולות סדירים. בעוד חודש אני מתחתנת ואני נורא מודאגת האם אני בסכנה? האם כדאי לי לוותר על החתונה? אני מבולבלת אגב בוקעות לי שיני הבינה בתקופה הזו ויש לי בעייה שהן לוחצות על העצב ולא מצליחות לצמוח האם זה קשור. כעת אני לא מרגישה כאבים בצוואר אלא אך ורק מאחורי האוזניים. אשמח לקבל תשובה מכבודך

ציינת שעברת ct .לאיזה איזור.......... יש להתיעץ עם האורטופד לגבי הממצאים שציינת . בהצלחה ..........

מנהלי פורום רפואה דחופה