FUO

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

01/12/2009 | 20:54 | מאת: שין

ד"ר שלום, זה השבוע השישי שיש לי חום, בתחילה נע בין 37.3-38, עכשיו כבר לא עולה מ37.7.חוץ מהחום היו לי כאבי ראש מטורפים, כאבי גב וכאבים על פני העור היתי גם מאושפזת אחרי שלושה שבועות, ולא נמצא כלום - לפי הבדיקות אני בריאה לחלוטין, מלבד כדוריות לבנות שהיו בחוסר ונכון ללפני שבוע- הן בנורמה. כרגע כבר אין כאבי ראש או גב, רק הכאבים על פני העור באזור הבטן העליונה והגב .האם אני במצב של הבראה? אתה מכיר כזה מצב? עוד כמה זמן זה ימשך ובכלל - מישהו יכול להגיד לי מה זה? תודה מראש...

באישפוז נסגר המעגל ועברת כל הבירור . אין ספק שמדובר במחלה וירלית .את מרגישה טוב ללא מחלת חום ובדיקות הדם חזרו לנורמה . מעקב בלבד במסגרת קופת חולים .

07/02/2010 | 00:47 | מאת: גדי

לא נעים בכלל, חוויתי את זה חודש וחצי עם חומים גבוהים וושקיעת דם גבוהה מאד (crp-180) אושפזתי למשך מספר שבועות ובקו אותי מכף רגל ועד ראש כולל כל הביופסיות האפשריות, אך לא נמצאה הסיבה, אחרי שירד לי החום הוא עלה שוב אחרי כחודשיים למשך 45 יום נוספים, בהתחלה אמרו לי גם ויראלי ויראלי בביטחון מלא, אח"כ אמרו לי שיורים באפילה, איזה כיף לשמוע את זה מרופא.. אז מה לעזאזל היה לי?? תיסכול נוראי

מנהלי פורום רפואה דחופה