כאבים בשכמות ובחזה וגב תחתון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

26/11/2009 | 12:20 | מאת: דונה

שלום אני בת 36 וכבר כחצי שנה בערך אני סובלת מכאבים בשכמות ובחזה. אני מרגישה כאבים דוקרים וגם מין סחיטה כזה בחזה. עברתי את הבדיקות הנ"ל: אק.ג, ארגומטריה, בדיקות דם, אקו לב, מיפו עצמות. הכל נמצא תקין ברוך השם. הכאבים הללו לא עוזבים אותי במנוחה והם מלווים אותי במשך כל היום. מה עלי לעשות? האם אני צריכה לעבור עוד בדיקות נוספות נא תשובתך. תודה.

אם אכן עברת כל הבירור והיה תקין ואת ממשיכה להתלונן על כאבים מקומיים ,יש מקום להפנותך למרפאת כאב ...........

מנהלי פורום רפואה דחופה