שאלתי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

14/11/2009 | 22:26 | מאת: נועה

אני בחורה צעירה בת 20, בזמן מתן שתן אני ממש צריכה להתאמץ וללחוץ,וכביכול לנפח את הבטן שלי ויש כל הזמן הפסקות אך אני מרגישה שהשלפוחית לא התרוקנה ואכן כך - המאמץ מעייף אותי ולכן אני חושבת פעמיים אם ללכת להשתין למרות שמרגישה צורך בכך-מה יכולה להיות הסיבה? ואיך אוכל לשפר את המצב? אודה לתשובתך

יתכן ומדובר בדלקת בדרכי השתן .יש לפנות לרופא המטפל ולבצע תרבית שתן ובאם התרבית תקינה יש מקום לבדיקה אורולוגית וגיניקולוגית .

מנהלי פורום רפואה דחופה