מכה בראש - ילדה בת 3.8

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

07/09/2009 | 21:32 | מאת: טלי

בתי החליקה במקלחת (שהיתה רטובה) ונפלה על הראש - זה קרה לא כשנכחתי בבית. מתאורי הנוכחים היא בכתה המון ולא הסכימה להניח קרח על המקום. כשחזרתי היא התנהגה כרגיל , שיחקה עם חברים קפצה וצחקה הדבר היחידי שהיה מוזר הוא שהיא לא הסכימה לאכול כלום ! יש לציין שהמכה היתה בסביבות 2 בצהרים ושרק בעשר בגן אכלה כריך - כשאני הגעתי היה כבר חמש ועד שמונה שנרדמה לא אכלה דבר בטענה שהיא לא רעבה. כשקילחתי אותה ורציתי לחפוף היא צרחה שכואב לה וכשנגעתי אכן הרגשתי גולה בצידי הראש.(שלא ראיתי לפני מכיון שהיו לה שני קוקיות בצידי הראש) הזמנו רופא הביתה אך ליבי לא שקט. צריך מיון לצורך צילום או שרופא לבית זה מספיק ?

באם נבדקה על ידי רופא ,יש לעקוב אחרי סימנים חיוניים .מצב ההכרה וההתנהגות . במידה וקיים ספק ניתן להיבדק במיון .

מנהלי פורום רפואה דחופה