סימנים בעור מדאיגים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/09/2009 | 23:14 | מאת: עדי

אני בת 31. לפני כ- שנתיים,החל להופיע בבוהן צד שמאל סימני פטריות מתחת לציפורן שהלך והחמיר עם הזמן [ נכנסתי להריון שנה לאחר שנה ולכן לא טיפלתי בזה } . מאידך ו/או במקביל, התחיל לגרד לי באזור הירך מצד ימין, עד כדי פצעים שעשיתי לעצמי ואחר כך, זה עבר גם לירך השמאלית { קצת פחות מהימנית } ועבר גם לישבן [ אני מדברת על גירודים מא וד מאוד חזקים }. השאלה שלי, האם יש קשר לפטרת ולגירודים?? האם יכול להיות שהפטריה התפשטה בגוף.?? האם יכול להיות שבכלל מדובר בסרטן העור??

תבדילי בין שני תסמינים . האחד פטרת והנשיני אולי תגובה אלרדגית . יש לפנות לרופא עור לצורך בדיקה וקביעת אבחנה .

מנהלי פורום רפואה דחופה