עקיצה לא ברורה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/09/2009 | 16:15 | מאת: נעקץ על ידי עוקץ

היי, היום התעוררתי משנת צהריים ומצאתי על הרגל שלי סמוך לישבן סימן עקיצה מוזרה- הסימן נראה כשני נקבים(בולטים כפצעונים) בגודל זהה במרחק של חצי סנטימטר זה מזה. שניהם נפוחים במקצת כך שניתן להרגיש בהם בבירור שעוברים עליהם עם היד. הם אדומים-וורודים ומסביבם יש גם אדמומיות מעין "שלולית" אדומה בקוטר של חצי סנטימטר עד סנטימטר ממקום הנקבים,הכתם האדום שמקיף אותם לא אחיד בהתפשטותו ואינו עגול. המקום לא מגרד ולא כואב. זה נראה משהו שצריך להדאיג אותי ? תודה...

יש למרח משחת מקומית ובמקביל להיבדק על ידי רופא משפחה ולברר במקביל קבלת טטנוס .

מנהלי פורום רפואה דחופה