חשיפה לקרינה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

27/08/2009 | 07:54 | מאת: ערן

שלום רב, היום השתמשתי במכשיר הנייד שלי בפונקציית GPS. במהלך השימוש אחזתי במכשיר בידי למשך כחצי שעה. המכשיר התחמם, ובתום השימוש הרגשתי תחושה מוזרה שקצת דומה לנימול או חוסר-תחושה בחלק של כף היד שהיה צמוד למכשיר. עברה כבר שעה והתחושה הזו לא עוברת. אני חושב שהרקמה של כף היד שלי נחשפה לקרינה, ולא יודע אם זה מסוכן או מדאיג, ומה כדאי לעשות בנדון? תודה.

לדעתי קיימות שתי סיבות לתחושה המוזרה בכף היד שאחזת בה המכשיר הסלולרי למשך כחצי שעה : -קיימים גלים אלקטרומגנטיים המשודרים בקרינה -עצם העובדה שאחזת את המכשיר בתנוחה מסויימת ולתקופה ארוכה,זה יכול לגרום לגירוי עצבי מסויים והביטויים הם שונים . בכל מקרה התחושה המוזרה תעבור..........

מנהלי פורום רפואה דחופה