חום גוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

04/08/2009 | 13:53 | מאת: מיכל

הבן שלי בן 3 ולעיתים קרובות חום הגוף שלו יורד ל 34-35, גם כשהוא משחק בגן בחצר בשמש, רופאת משפחה בדקה אותו ועפ"י בדיקת דם שללה בעיות של כבד ובלוטת התריס. מהי הסיבה שחום גופו יורד והוא נעשה קר, ואיזה רופא מטפל בנושא זה? רופאת משפחה שלחה אותי לנרולוג שטען שהבעיה היא לא נורולוגית. אודה על תשובתכם.

טמפרטורה נמוכה יכולה להיות מכמה סיבות שנשללו לפי התיאור . יש לקחת בחשבון מדידת חום במד חום אחר ולשקול מדידת חום דרך פי הטבעת וזאת הטמפרטורה המשקפת והאמיתית . אולי הילד לא מחזיק בצורה הנכונה את המד חום ........ אין ספק שהכתובת היא רופא ילדים .

מנהלי פורום רפואה דחופה