שפעת החזירים-האם אלו סממני המחלה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

24/07/2009 | 15:21 | מאת: אמא מודאגת

בני שוהה בחול עם חברים מזה 3 ימים יש להם חום שעולה מיום ליום, ישנם כאלה עם הזיות,יש להם שיעול כאבים בחזה ליחות צמרמורות וכאבי גרון וחולשה כללית הם טסו ביום ראשון האחרון האם יש סיכוי שהם נידבקו במחלה, והדביקו אחד את השני? תוך כמה זמן המחלה עוברת?והאם יש טיפול או שזה וירלי ונעלם עם הזמן?מה הפרוצדורה אם מגלים שהם חולים במחלה? האם הם מוכנסים להסגר או שנשלחים לארץ? תודה מראש

שפעת חזירים היא שפעת עם תסמינים של שפעת רגילה . קיימות שתי קבוצות של חוליםף, האחת חולים לא בקבוצת סכנה והקבוצה השנייה חולים בקבוצת סיכון . בקבוצה הראשונה מומלץ על בידוד בלבד וחבישת מסיכה. לצורך בידוד קיימות הנחיות ברורות של משרד הבריאות .אם מעלים חשד יש צורך בבידוד עד 24 שעות מחלוף התסמינים .

20/08/2009 | 17:49 | מאת: לילך

שלום, שמעתי שיש איזה רופא ברמת אביב שמייבא פורמולות מסין שמונעות ומטפלות בשפעת החזירים. נראה לי קוראים לו ד"ר ראול רודריגז או משהו כזה.

מנהלי פורום רפואה דחופה