ג'ולות מתחת לעור

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

24/07/2009 | 15:00 | מאת: קובי

לפני כחודשיים הבחנתי באדמומיות על היד (בפרק כף היד), בעת מימוש האיזור הרגשתי נפיחות. לאחר שירדה האדמומיות (כמה ימים) הרגשתי ג'ולה באותו איזור. מאז קרה לי אותו דבר באיזור הגרון...כלומר נוצרה ג'ולה חדשה עם אותו תהליך ועכשיו נראה לי גם באיזור החזה העליון (האזור הזה עדיין אדום כך שאיני יודע אם זאת ג'ולה או משהו אחר, אבל זה מרגיש כמו ג'ולה), קבעתי תור לרופא עור (בעוד כמה ימים) ורציתי לדעת האם יש לטפל בנושא בדחיפות מהירה יותר או בכלל לקבוע תור לרופא אחר. כמו כן, מה יכול לגרום לג'ולות האלו להופיע? בכללי אני מרגיש טוב ואין לי חולשות מיוחדות.

24/07/2009 | 16:40 | מאת: קובי

אגב, חשוב לי לציין שגודל הג'ולות הינן 0.5 ס"מ קוטר במקסימום.

מנהלי פורום רפואה דחופה