כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

18/07/2009 | 08:26 | מאת: אורית

אני בת 37. לפני שנתיים איבחנו אצלי סרטן השד ונשאות של הגן הראשון. מאז עברתי ניתוח להוצאת הגידול שהיה בשלב התחלתי והוצאת 3 בלוטות מבית השחי שהיו לשמחתי נקיות. עברתי טיפולים כימוטרפיים והקרנות. וחזרתי לחיים רגילים. לפני כחודשיים היתה לי דלקת גרון מלווה בחום גבוה ומאז (להערכתי-מאז) אני סובלת מכאבים באיזור החזה מצד שמאל. אני מרגישה את הכאב פנימי מאחורי הצלעות- אולי לב? הכאב נמצא כמעט כל שעות היממה. בעיקר אני חשה בעת מתיחות או הליכה- תחושה של "צפוף" שם. רופא המשפחה נתן לי תרופה אנטי דלקתית בטענה שיש אולי דלקת בסחוס בין הצלעות לעצם החזה. כמו כן הפנה אותי לאולטרה סאונד חזה ואקו לב.ביצעתי צילום חזה שלפי הפיענוח היה תקין. האם התופעה יכולה להיות מלחץ? או אולי בצקת לימפטית בחזה??? בצקת בלימפה בחזה ניתן לראות בצילום?מהן דרכי הריפוי? תודה מראש.

הרופא שלח אותך לבירור כולל צילום חזה ואקו לב בנוסף לסונר חזה . לדעתי את בכיוון הנכון .לאחר סיום הבירור ניתן לדון על סיבות אחרות כמו לחץ ..........

מנהלי פורום רפואה דחופה