מכה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/07/2009 | 13:35 | מאת: קרן

אני בת 34 בריאה בד"כ. אתמול התכופפתי וכשהתרוממתי קיבלתי מכה חזקה מידית דלת הממ"ד בראש - למעלה ובמרכז. לא איבדתי הכרה ולא הקאתי, אך הייתי בשוק כמה דקות. המקום התנפח ועד עכשיו יש לי כאבים משמעותיים במקום הפגיעה + כאבי ראש כלליים. האם יש לפנות לרופא או רק לנוח? המכה הייתה אתמול בערב. תודה!

אם לא היו סימנים נלווים כמו איבוד בהכרה או הקאה ניתן לשים קומפרסים קרים מקומיים ונוגדי כאב . אם הכאב ראש ימשך כדאי להיבדק .

מנהלי פורום רפואה דחופה