שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

10/07/2009 | 14:06 | מאת: דנה

סבתא שלי סובלת כבר מספר ימים משיעול חזק כאבים בחזה , קשיי נשימה מלווים בציפצופים וחום 38.4 היה אצלה רופא ואמר שיש לה כנראה שפעת רגילה ונתן לה וולטרן למריחה באזור החזה וזהו. חשוב לי לציין שלסבתא יש סכרת. האם כדאי לקחת אותה לבית החולים. אני חושדת שנידבקה בשפעת החזירים דנה

דנה ...למה את חושבת שנדבקה משפעת חזירים . קיימת הגדרה למקרה של שפעת חזירים .היא לא עומדת בהגדרה

24/07/2009 | 15:21 | מאת: אמא מודאגת

בני שוהה בחול עם חברים מזה 3 ימים יש להם חום שעולה מיום ליום, ישנם כאלה עם הזיות,יש להם שיעול כאבים בחזה ליחות צמרמורות וכאבי גרון וחולשה כללית הם טסו ביום ראשון האחרון האם יש סיכוי שהם נידבקו במחלה, והדביקו אחד את השני? תוך כמה זמן המחלה עוברת?והאם יש טיפול או שזה וירלי ונעלם עם הזמן?מה הפרוצדורה אם מגלים שהם חולים במחלה? האם הם מוכנסים להסגר או שנשלחים לארץ? תודה מראש

מנהלי פורום רפואה דחופה