התנפחות הבטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

08/07/2009 | 23:49 | מאת: צביקה

לכלתי התנפחה הבטן במשך השבוע האחרון עד כי ניתן לחשוב שהיא בחודש תשיעי להריון ואולם היא לא בהריון. בחלק מאותה תקופה הופיע גם חום. לדעת מומחי בית החולים לשם פנתה, יתכן שיש הצטברות נוזלים בדופן הבטן. הבטן מאוד מתוחה ולוחצת עד כי אינה יכולה לאכול ולשתות. הבוקר פנתה לבית חולים אחר ושם לאחר בדיקה קבעו שיש שני גושים בשחלות ויש לנתחם. לא ברור לנו מה הקשר בין המצאות הגושים הללו ובין התנפחות הבטן. מאחר שנאמר מפורשות שיש סיכון של גידול סרטני אנו לחוצים מאוד ומבקשים חוות דעת בנושא.

תפיחות בטן בצורה שתוארה מעידה על הצטברות נוזלים בבטן . גושים למיניהם בחלל הבטן או האגן הקטן יכולים לגרום לתפיחות בטן בגלל הצטברות נוזלים .

מנהלי פורום רפואה דחופה