כאבי דקירות בצד שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

06/07/2009 | 14:36 | מאת: ישראל ,ס,

לדוקטור שלום רב, אני סובל מכאבי דקירות כבר כמה ימים בחזה ומתחת לחזה בצד שמאל,,,כאבי דקירות חזקים שמלווים בקוצר נשימה והרגשת חוסר חמצן,,, הנני סובל כרוני של קרדיומפטיה היפרטרופית שריר לב מעובה,,,צד שמאל האם לבוא למיון??..כדי להיבדק?...אולי אני עובר התקף לב ולא ידעתי,,, מה העצה דוקטור?

06/07/2009 | 15:13 | מאת: ישראל ,ס,

שכתבתי בפורום רפואה נפשית: נודע לי כי ב16 לחודש אני אעבור בדיקות במכון הלב, כדי שהרופא ידע אם להמליץ לי על השתלת קוצב לב,,, יש לי הפרעות קצב כבר שנים,,,והפעם זה בדיקות כדי לדעת האם צריך השתלת קוצב לב,,, אני פוחד,,,מאוד! מאוד! פוחד מהניתוח הזה , מפתיחת הגוף, החיתוך בגוף ויש לי חרדות אימה , ביחוד בלילות שאני לבד וזה משפיע לי על כל החיים שלי כרגע,,,, אני יושן המון כדי לשכוח , אבל יש לי גם כאבים בחזה דקירות , שאני לא בטוח על ידי מה הם נגרמים ,,,,האם המתח הרב תורם לזה? הייתי אצל הרופא משפחה, הוא אמר שזה התקררות בצד שמאל ונתן לי משכחי כאבים ומוריד חום, אבל זה חזר,,,ואני מרגיש שזה לא התקררות ואני פוחד מאוד ,,,בכלל הימים הארונים יש קוצר נשימה ובעיית חמצן אני היום הרגשתי שעות שלא נכנס חמצן מספיק והיה לי קשה לנשום,,,,אולי בגלל שאני גר בקומה שישית, אולי בגלל שיותר גבוה,,,יש פחות חמצן באויר רציתי ללכת לחדר מיון אבל אני פוחד מאישפוז ארוך,,,ואיין מי שמלווה אותי,,,וזה מפחיד להיות מאושפז לבד,,, אני פוחד פחד מוות גם מאישפוז או לשמוע על המצאות מחלות חדשות בגופי אני חסר אונים,,,מה עושים?< אני גם פוחד לאבד את מקום עבודתי אם אעדר,,,פוחד מאוד,,, אני חייב את הכסף לשלם להוצאות,,,

מנהלי פורום רפואה דחופה