שריטה מחתול רחוב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

04/07/2009 | 10:53 | מאת: מיכל

אתמול, יום שישי, האכלתי חתול רחוב שאיני מכירה, הוא שרט אותי באצבע שריטה יחסית שטחית. דיברתי עם אחות ממוקד הבריאות של הקופה שאמרה לי לשים לב לתופעות דומות לשפעת כי ייתכן שזו "שרטת חתולים", מעבר לזה לפנות ביום ראשון ללשכת הבריאות לגבי כלבת. האמת שזה הלחיץ אותי. מה הסיכויים לקבל כלבת משריטה של חתול? מה הסימפטומים שאני אמורה לשים אליהם לב ? בשנת 2006 קיבלתי חיסון טטנוס אם זה רלוונטי.

שריטת חתול מחתול לא מזוהה מחייב בדיקה בלשכת הבריאות לצורך תחקור אפידימיולוגי .סבירות לכלבת די נמוכה .

09/10/2011 | 23:01 | מאת: ילדת החתולים

אני נוגעת במלא חתולים כל חתול וגם תתול רחוב כזה שאפשר ללטף והם אוהבים בני אדם אני מלטפת אותויש לי בבניין חתולה אני איתה מגיל חמש ואני בת 12 ובגלל שאני איתה מלא זמן (אני גם מאכילה אותה)אז יצא שהיא שרטה אותי כמה פעמים ולא קרה לי שום דבר ואני גם משחקת עם כלבים משוטטים שאני רואה בטיולים ואני חושבת שזה שטויות על כלבים וחתולים "איכס אל תיגעי בו יש לו מלא מחלות"

מנהלי פורום רפואה דחופה