עצירויות ויציאות עם דם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

28/06/2009 | 22:48 | מאת: ליאן

לפני זמן מועט (חודש +) היתה תקופה די ארוכה שהיציאות שלי בשירותים היו יוצאות עם דם וכאבים עזים והיה במעין הפסקות (חזר,הפסיק,חזר,הפסיק) והיום הפסיקו היציאות עם הדם אך עדיין אותם כאבים עזים והתקשות בעשיית צרכים האם הדם מעיד על משהו מאוד חמור ? ומזה אומר שעכשיו הוא הפסיק ?

בקר טוב יש להיבדק על ידי רופא כירוג .ביצוע בדיקה דרך פי הטבעת . אולי מדובר בטחורים או בפיסורה מקומית (פצע). ויתכן שצריך להמשיך בבירור כולל קולונוסקופיה .........

מנהלי פורום רפואה דחופה