כאב ראש אחרי נשיכת חתוול.

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

28/05/2009 | 09:09 | מאת: ניר

שלום, לפני כשישה ימים הלכתי עם חתולתי לטיפול אצל הוטרינר, במהלך הטיפול היא נשכה אותי ביידי (נשיכות רציניות), ירד לי דם ואפילו התעלפתי כתוצאה מכך. הלכתי לרפואה דחופה, קבלתי חיסון טטנוס, וצפורל (אנטיביוטיקה) ל 5 ימים. הנשיכות עוד לא הבריאו לגמרי וסיימתי לקחת אנטיביוטיקה. הבעיה היא שעכשיו יש לי כאבי ראש ברכות. בדקתי את בית השחי ואין שם גבשושיות (למקרה שמדובר במחלת שריטת החתולים). האם עלי להיות מודאג מכאבי הראש, האם הם קשורים לנשיכות?

יש מקום למעקב בלבד .אם זה ימשך כדאי להיבדק על ידי רופא משפחה\נוירולוג .

מנהלי פורום רפואה דחופה