כאבי בטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

17/05/2009 | 19:58 | מאת: ענבל

ד"ר שלום בת 29 שנה לאחר לידה אני כ 20 ימים לאחר המחזור בולעת גלולות מינס זה חודש שלישי. לפני כשבוע היו לי הפרשות חומות שנפסקו לפני כיומיים היו לי שוב ההפרשות אבל מעט מאוד רק בניגוב. אתמול כשנגבתי היה לי כתם דם אדום גם ממש מעט רק בניגוב, גם היום היה לי כתם דם אדום רק בניגוב שנראה ממש כדם של פצע ולא של מחזור-יכול להיות שזה נגרם לי כתוצאה של ניגוב חזק מידי או הסקרנות שלי לראות אולי יש עוד ואז פצעתי את עצמי? אחר הצהריים התחילו לי כאבי מחזור ואני אמורה רק ביום שבת לקבל לפי ספירת הגלולות. האם יש לי סיבה לדאגה? זה הפעם הראשונה שזה קורה לי אני רוצה לציין שבחודש נובמבר האחרון עשיתי בדיקת פאפ וב"ה הכל היה בסדר גמור

קיימים פורמים שונים לרפואת נשים . באתר זה קיים פורם גיניקולוגי מעולה עם מיטב המומחים שעונה לך על כל השאלות וההתלבטויות .

מנהלי פורום רפואה דחופה