מכה בראש - חלק אחורי - בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

14/05/2009 | 10:47 | מאת: מזל

שלום בני בן שנתיים וחצי נרדם בנסיעה למשפחה וכשהגענו התעורר והחל לשחק עם הילדים, כנראה שהיה עדיין קצת רדום ואיבד שיווי משקל ונפל כאשר חלקו האחורי של הראש נחבל מפינת הקיר. הילד בכה המון ולפתע הרגשתי בלוטה ממש גדולה בראש. שמתי לו קרח עד כמה שיכולתי, זה מאד כאב לו והוא לא היה מעוניין. אחרי חצי שעה התחיל שוב לשחק עם הילדים, אכל ושתה, לא הקיא ולא היה אפטי. שנסענו חזרה הביתה מאד כאב לו להניח ראשו בכסא הבטיחות. ישן לילה שלם וקם בבוקר בסדר גמור. למרות שהכל בסדר למראית העין, עדיין חבלה בראש מדאיגה אותי. האם יש צורך בצילום לראות שאין משהו פנימי? כי הבלוטה מאד גדולה... תודה

קיימת נפיחות מקומית ללא סימנים נלווים .לא אבד הכרה ולא הקיא . יש לעקוב .אם את כמובן לא שקטה כדאי להיבדק על ידי רופא ילדים\כירורג . באם בינתיים השתנה משהו במצבו יש להגיע למיון הקרוב בכדי להיבדק .

מנהלי פורום רפואה דחופה