הפרעות נוירולוגיות?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/05/2009 | 22:20 | מאת: אני

מזה כשלושה חודשים אני חשה רעידות וקפיצות של שרירים בכל חלקי הגוף. זה קורה בעיקר כשאני שוכבת אך לא רק. בזמן האחרון החלו גם קפיצות קטנות ממשיות של אצבע או אצבעות או כל היד, זה קורה רק בשכיבה.בדקנו B12 וזה בנורמה. האם כדאי לעשות בדיקת EMG אני די חוששת מהבדיקה. על איזה בדיקות אחרות היית ממליץ. אני בת 48. האם יש חשש שמדובר במחלת עצבים/שרירים?

יש להתקדם באיבחון וללכת לפי ההמלצות של רופא נוירולוג\משפחה . יש לבצע בדיקות דם כלליות כולל בדיקת סידן .

מנהלי פורום רפואה דחופה