חיסון סרטן צואר הרחם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/05/2009 | 15:42 | מאת: שרית

שלום בתי בת ה-21 קיבלה לפני ימיים את הזריקה הראשונה של גארדסיל. כשעה לאחר החיסון הית נפיחות באיזור. לאחר מס' שעות היא חשה סחרחורות וכאבי ראש והתעלפה. הגענו למיון, שם ביצעו בדיקות דם, א.ק.ג ונמצא שהכל תקין. במיון לא ידעו לענות לנו האם יש קשר לחיסון? וכמו כן היום 48 שעות לאחר החיסון האם תיתכנה עוד תופעות לוואי? תודה, שרית

התעלפות יכולה להיות תגובה לזריקה עצמה או תגובה לכאב .עצם העובדה שנבדקה בחדר מיון אנחנו שקיטים . כדאי להיבדק על ידי רופא משפחה אם קיים צורך לכך .

מנהלי פורום רפואה דחופה