שלום ד"ק התחלתי לסבול מכאבי בטן כבר שלוש ימים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

09/05/2009 | 05:14 | מאת: אסף

יש לי כאב בטן תחתון ושלשולים וכאבי בטן חזקים אני גם מקיא הרבה כי האוכל לא מתאקל לי אני מרגיש שהוא תקוע בבטן וזה מציק לי אז אני מקיא אותו רציתי לדעת מה לעשות זה עשו לי מסאז בבטן ישנתי עם הדבר הזה ששומר חום שממלאים אותו במיים חמים שמתי על הבטן זה עזר לי קצת הייתי רעב אכלתי כמה וואפלים אחרי שעתיים חזר לי מה אני אמור לעשות זה כאבים חזקים שמפרעים לישון הכאב נעלם לכמה שניות וחוזר נעלם חוזר רציתי לדעת מה אני צריך לעשות? ללכת לרופא קופת חולים? או שזה יעבור עוד יום יומיים? מה לאכל? השמח לתשובה בהקדם האפשרי

אין לי גילך .האם אתה סובל ממחלות רקע . כמובן קיימת הצדקה להיבדק על ידי רופא משפחה להחלטה אבחנתית \טיפולית .

מנהלי פורום רפואה דחופה