כאבמ ראש קרקפתי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

03/05/2009 | 14:54 | מאת: ארי

שלום שמי ארי בן 46 בריא בדרך כלל מרכיב משקפיים ביומיים האחרונים, יש לי כאב בעת מגע בקרקפת מאחור מצצד שמאל כאב ראש עמום שאני נוגע אפילו בשיער באותו8 מקום זה כואב, גם שאני שוכב על הצצד זה כואב נראה כמו רגישות או התקררות המקום , זה מציק וזה נמשך כבר יומיים אין לי חום וגם לא הקאות או טישטוש בראיה, ממה זה יכול לנבוע ומה הצעדים שאני צריך לנקט ? ניסיתי ביום שישי לקחת נורפן אחד אך זה לא הואיל.

טיפול בנוריפין עוזר .אך יש מקום להיבדק בכדי להתרשם יותר .ברפואה מחמירים והולכים מהכבד לקל.............

מנהלי פורום רפואה דחופה