עזרה בפענוח תוצאות C.T

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

14/06/2007 | 18:48 | מאת: נתי

שלום!!! אני חייל, המקצוע שלי הוא מכונאי רכב ואני סובל מכאבי גם תקופה ארוכה באיזור הגב התחתון , אורטופד שלח אותי לעשות C.T ובתשובה רשום : בגובה L5-S1 : בלט שטוח של האנולוס בפורמן השמאלי עם לחץ מתון על השורש המשותף L5-S1 משמאל. האם זוהי פריצת דיסק? האם מומלץ לפסול את המקצוע שלי שנחשב לעבודה פיזית קשה שיכולה רק להחמיר את הבעיה שלי בגב? אשמח אם תענו לי בהקדם, תודה!!!

14/06/2007 | 23:59 | מאת: נתי

במידה ומומלץ לפסול מקצוע והרופא הצבאי לא מוכן לפסול מה אני אמור לעשות במצב כזה הרי אני יכול רק להחמיר את מצבי אם אמשיך במקצוע הזה.

מנהלי פורום רפואה דחופה