כאביםן חזקים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

06/04/2009 | 08:44 | מאת: כאבים חזקים

שלום, אני בת 25 וכבר 4 לילות לא ישנה בלילה משום שכואב לי השרירים באזור של הגב התחתון ומעטה- כלומר- גם כל אזור האגן והירכיים. אני משערת שזה שרירים כי כואב לי רק בשכיבה ולא משנה באיזה תנוחה אני אשן- על הבטו, הגב, הצד- כואב. אם אני בעמידה או ישיבה אז לא כואב א- למה כואב רק בשכיבה? ב- מה זה הכאבים האלו. האם זה דלת? ואם כן תוך כמה זמן זה עובר ללא תרופות- כי אני נגד כדורים. ג- ומה זה אומר שכואב באזורים האלו? תודה

את מתארת כאבי שרירים .אבל ניתן לחשוב גם על בעיות בדרכי השתן\גיניקולוגיה .אם הכאב אחרי מאמץ פיזי יש מקום לבצע בדיקת דם כולל אנזימי שריר. יש מקום להיבדק על ידי רופא משפחה .בשלב זה נוגדי כאב .

מנהלי פורום רפואה דחופה