תצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

11/03/2009 | 07:19 | מאת: אתי

מזה כמה חודשים אני סובלת מכאביי ידיים עם נפיחות באצבעות שינוי צבע וטמפרטורה בתנוחות שונות ובפעילויות שונות נשלחתי על ידי ראומטולוג לבדיקות דם אבקש עזרה בתוצאותWBC 3.9 RBC 3.6 HB 9.9 CALCIUM 8 LDH 476 IRON 27 FERRITIN 8.2 כמו כן אשמח לדעת מהי הבדיקה ANTICENTROMERE AB שכחתי לציין גילי הוא 38 וכן אוסיף ואומר שרופא המשפחה אמר שהכל בסדר למרות שאני רואה חריגות מהמסגרת תודה מראש על כל תשובה

יש להגיע לראומטולוג בהקדם למרות שחסרים הרבה נתונים כמו שקיעת דם ובדיקות נוגדנים .

מנהלי פורום רפואה דחופה