אבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

05/03/2009 | 22:13 | מאת: גלית

לבתי בת ה-3 הופיעה הפריחה ביום ראשון ה-1.3.09 כמעט על כל גופה ואנו מורחים את המשחה הלבנה להרגעה וזובירקס כסירופ 4 פעמים ביום 5מ"ל. אחת הבעבועות פרחה בתוך העין. קראתי את התסמינים לסיבוכים משניים ואחת מעין היתה הופעת פריחה בתוך העין. האם עליי לפנות לבדיקת רופא נוספת? האם הדבר מעיד על סיבוך? העין אדומה ומעט נפוחה שכן לא ניתן למרוח משחה במקום זה. בנוסף, בהוראות הזובירקס כתוב שלא ליטול את התרופה יותר מ - 24 שעות רצופות, ואילו הרופא במשרם הנחה על 5 ימים מלאים. מה לעשות?

יש להתיעץ עם רופא ילדים \עיניים להמשך טיפול . המשך טיפול סימפטומטי .

מנהלי פורום רפואה דחופה