אודה על עזרה דחופה!!! - הופעת חום למעלה משבוע בערב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

28/02/2009 | 22:45 | מאת: גליה

שלום, כבר שבוע ימים יש לי חום 37.3 - 37.4 שמתחיל משעת אחה"צ ובערב. כל יום אני לוקחת אקמול, ובכללי, החום מאוד מתיש אותי. יש לציין שלפני שלוש שבועות נמצא אצלי חיידק סטרפטקוקוס בשתן. טופלתי בזינט 10 ימים (שגם הוא נתן חום כזה בערבים). בבדיקה חוזרת לא נמצא החיידק, אבל כעבור שבוע הופעת החום חזרה שוב. רופא משפחה שלי לא יודע מה זה ואני מיואשת!!! מיותר לציין שהחום מאוד מחליש אותי, ואני לא יודעת לאיזה כיוון לפנות הלאה כדי לפתור את הבעיה במהירות. אודה על התשובה המהירה.

03/03/2009 | 10:42 | מאת: דייר פבל

שלום רב! במצב הנייל מקובל לבצע תרביות דם ולשקול ביצוע US בטן ודרכי השתן. יש לתאם בדיקות הנייל עם רופא המטפל. החלמה מהירה!

מנהלי פורום רפואה דחופה