נפיחות באיזור העיניים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

18/02/2009 | 12:49 | מאת: אמה

ברכת שלום שלוחה אליך שלום שמי אמה וברצוני לקבל תשובה בדחיפות במידה וזה אפשרי אני מתגוררת בנורבגיה ולאחרונה יש לי תופעה של נפיחויות כגון בצקות באיזור העיניים . עברתי בדיקות דם בדיקות לסכרת וכולסטרול הקיצר עשו לי בדיקות כלליות אפילו לאלרגיה ולא נימצא דבר. לכן אני פונה אליך בבקשת עזרה והכוונה מה לעשות? בתודה מראש אמה

שלום רב! במידה ובדיקות דם ושתן לא הדגימו ממצא פטולוגי יש מקום לבצע צלום מערות הפנים ולשקול טיפול ניסיוני עיי אנטיהיסטמינים -אלרגיה? כמובן הכל בתיאום עם רופא המטפל ורופא עיניים. החלמה מהירה.

מנהלי פורום רפואה דחופה