כאב בטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/02/2009 | 18:42 | מאת: אני

שלום, כבר יומיים יש לי כאב בטן במרכז הבטן (מעל הפופיק, פלוס מינוס), לעתים חזק יותר ולעתים פחות. בנוסף, בהשוואה לנורמה, יש מעט מאד "פעילות מעיים". אין בחילות. קניתי טבליות פירות יבשים נגד עצירות ואני שותה הרבה ואוכל בעיקר מרק. אבל אני לא בטוח שעצירות היא הבעיה.

שלום רב! בפנייתך אינך מציין גיל ומחלות רקע במידה וקיימות. בכל מקרה יש להבדק עיי רופא המטפל ורופא גסטרואנטרולוג באופן אמבולטורי. החלמה מהירה!

מנהלי פורום רפואה דחופה