סבא שעבר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

08/02/2009 | 02:06 | מאת: אלעד

שלום, סבי, בן 80, עבר השבוע לראשונה אירוע מוחי. הוא התעלף ברחוב והובהל לבית חולים. מאז הוא עבר בדיקות. ממה שאני מבין לא נמצא משהו בהול או חריף. והוא נשלח לביתו. כיום סבי גר אצלנו בבית. הוא ישן רוב היום. בקושי אוכל. חסר חשק לעשות כל דבר. הבעיה שמציקה לו יותר מכל הם גיהוקים בלתי פוסקים כבר כמה ימים. אני מאוד מודאג ממצבו והיום אפילו הוא נשלח לאישפוז לעירוי סוכר כיוון שהוא חולה סכרת ולא אכל כמעט כלום כמה ימים. אודה לכל מי שיוכל להציע רעיון למקור הגיהוקים הבלתי פוסקים. הם מכבידים עליו. משגעים אותו ומכאיבים לו. בגללם הוא מתקשה להתאקלם אחרי האירוע. כל רעיון לפתרון לטפל בגיהוקים הבלתי פוסקים או בדיקה שכדאי לעשות- אני אשמח לשמוע. לחילופין- כל רעיון נוסף שעולה שנוא- יתקלב בברכה. תודה מראש

שלום רב! בעית הגיהוקים היא בעיה מוכרת ולעיטים עקשנית לטיפול. ישנם מספר תרופות כגון LARGACTYL אשר יכולים להועיל. יש להיוועץ ברופא המשפחה. בתודה.

מנהלי פורום רפואה דחופה