לחץ דם עולה ויורד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

26/01/2009 | 17:19 | מאת: לי

שלום אמא שלי בת 78, לחץ הדם עלה פתאום ל200 או יותר הרופאה נתנה הוראה לקחת 2 כדורים במקום אחד שלקחה עד כה .(סה"כ 250 מ"ג) עדיין היה גבוה ואז החליפה לה את הכדור לכדור אחר 500 מ"ג חץ הדם ירד פתאום ל100. מזה שבוע לחץ הדם עולה או יורד. הוא לא עקבי. מה יכול להיות? הזמינה תור לקרדיאולוג, אך רק בסוף השהוע יקבל אותה מה לעשות?

יש לעקוב אחרי ערכי לחץ דם . הייתי מודד פעמיים ביום למשך שבוע מינימום . במקביל להמשיך להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי המשך ............

מנהלי פורום רפואה דחופה