הידבקות באיידס או הפטיטיס

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

11/01/2009 | 12:19 | מאת: מירית

שלום, לפני 10 ימים נדקרתי מסיכה כאשר לפניי נדקרה בחורה אחרת אשר יתכן כי היא נשאית איידס או הפטיטיס. הבחורה ההיא אינה מוכנה להיבדק אם יש לה משהו או לא... כעבור כ- 6 ימים חליתי בשפעת עם כאבי גרון, חולשה, שיעול, נזלת וחום. המחלה חלפה כעבור יומיים. האם יש סבירות גבוהה שנדבקתי במשהו? החשש שלי הוא שהמחלה האקוטית היא אות מבשר רעות לגבי ההידבקות שלי באיידס או הפטיטיס. בנוסף רציתי לדעת האם יש אפשרות לבדוק הידבקות בזמן הקרוב ולא לחכות חצי שנה ליצירת הנוגדנים. אנא, מחכה לתשובתכם בהקדם. תודה רבה...

בדקירה בנשאים הולכים לפי הנוהל של 3.כמובן הסבירות: הידבקות מאיידס 0.03% הידבקות מהיפטיטיס מסוג B היא 3% הידבקות מהיפטיטיס מסוג C היא 0.3% יש לפנות לרופא מטפל \זיהומולוג להמשך מעקב ובירור .

מנהלי פורום רפואה דחופה