כאבים בגב תחתון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/12/2008 | 17:26 | מאת: מלי

ד"ר אשקר שלום אני סובלת מכאבים בגב תחתון שמושכים לכיוון הישבן (ממש סוף הרגל תחילת הישבן) בשני הצדדים זה כאב חזק מאוד האם לדעתך זה מהגב או שזואת בעיה אחרת? בברכה מלי

בקר טוב למרות שנשמע אולי מהגב ,אך יש מקום להיבדק על ידי רופא נשים לשלילת ממצא . ולאחר מכן להמשיך בבירור כמקובל . בדיקות דם כלליות כולל בדיקת שתן יכולה להיות בעלת חשיבות . ניתן לקחת נוגדי כאב............

24/12/2008 | 17:31 | מאת: אורית כפיר

שלום מלי, בלי קשר לבדיקות התחילי לעשות טיפולים ברפואה סינית, זה יזרז את תקופת ההחלמה. אורית כפיר

מנהלי פורום רפואה דחופה