כספית בדם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/11/2008 | 18:21 | מאת: יוכי

מצאו לבני כמויות גבוהות של כספית בדם, והוא מרגיש תופעות של איבוד זכרון שאלותי: אחד - מה הטיפול? שתיים - האם אם הוא יפסיק באכילת דגים, זה יעבור בצורה טבעית.? שלוש - איזה סוג של רופא מטפל בזה? שנדע לבחור מומחה מתאים?, תודה

בן כמה הבן שלך . למה בוצעה בדיקת כספית בדם . אולי כדאי לחזור על הבדיקה .................. מעקב רופא מטפל .

28/11/2008 | 17:29 | מאת: יוכי

הבן שלי בן 36 חי בארהב, הוא הרגיש לא טוב, האם אתה יודע מה הטיפול והאם פנימאי מטפל בזה?

מנהלי פורום רפואה דחופה