עזרה בפענוח תוצאות C.T

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

08/06/2007 | 00:31 | מאת: נתי

שלום!!! רציתי לדעת מה אומר הפענוח הזה : בגובה L5-S1 : בלט שטוח של האנולוס בפורמן השמאלי עם לחץ מתון על השורש המשותף L5-S1 משמאל. אשמח אם תענו לי בהקדם תודה!!!

בטוח אתה סובל מכאבי גב תחתון עם הקרנה לרגל שמאל . תשובה בפשטנות יכולה להעיד על דיסק מקומי במישור L5-S1 . קיים לחץ מתון על השורש המשותף משמאל . יש מקום להבדק על ידי אורטופד והערכה מקומית לגבי כאב \מעורבות נוירולוגית . באם קיים כאב בשלב זה ניתן לקחת נוגדי כאב .

08/06/2007 | 11:46 | מאת: נתי

בהמשך לתשובתך האם התוצאותת מראות שאני סובל מפריצת דיסק?

מנהלי פורום רפואה דחופה