כאבי ראש וסחרחורות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

15/11/2008 | 12:11 | מאת: רינה

שלום, אני בת 16.5 במשך כחודש אני סובלת מסחרחורות וכאבי ראש. ההרגשה היא כאילו יש לי לחץ בתוך הראש בחלק העליון בעיקר, הרגשת הסחרחורות היא לא שהכל מסתובב סביבי, אלא כאילו אני זזה, או כאילו מישהו מנדנד לי את הראש או את הגוף. בנוסף לזה שמתי לב שלאחר ארוחות גדולות יש לי הרגשה שאני עומדת להתעלף. התסמינים הנ"ל מפריעים לי בתפקוד הלימודי. רופאת המשפחה שלחה אותי לבדיקות דם ושתן שיצאו תקינות. לאיזה גורם מקצועי/ מומחה כדאי לפנות?

יש להמשיך מעקב אחרי התופעה על ידי רופא משפחה\נוירולוג \א.א וגרון .

מנהלי פורום רפואה דחופה