הבזקי אור בעין

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/10/2008 | 11:07 | מאת: המודאגת

בוקר טוב, לבעלי קרה כבר מספר פעמים בעין אחת - הבזק של אור לבן חזק בעין , דבר שגורם לו לא לתפקד כ - שעת שעתיים , הוא מקבל מזה סחרחורות וקשה לו לחזור לפעילות. לפי התאורים שלו הוא מרגיש כאילו יש לו "קצר במוח"... הוא היה אצל רופא עיניים לבדיקה עם הרחבת אישונים , הבדיקה תקינה והרופא אמר לו שזה נובע ממיגרנה ובמצבים של שמש / אלכוהול / עבודה במאמץ / שמש / קפה וכו'. בשתי הפעמים האחרונות שזה קרה בטווח של כמה ימים - אף אחת מהאפשרויות הנ"ל לא התקיימה. יש לבעלי תור לנוירולוג בעוד כשבוע , אבל אשמח לקבל איזה שהיא אינפורמציה בנוגע לתופעה זו והאם עליו לבצע משהו בדחיפות. תודה רבה ויום נעים.

יש להבדק על ידי נוירולוג ובמקביל לבצע בדיקת דם כולל שקיעת דם . לאחר ההערכה הנוירולוגית והבירור הראשוני יש מקום לבדיקת עיניים חוזרת ...

מנהלי פורום רפואה דחופה