התעלפויות בלתי מוסברות דחוף ביותר!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

15/10/2008 | 21:29 | מאת: אחות מודאגת

אחי בן 35, בריא, לאחרונה היו לו מס' התעלפויות( אולי איבוד הכרה ), ללא הסבר. במקרה אחד התחיל להשתעל מרוב צחוק והתעלף כשהתעורר לאחר מס' שניות לא הבין מה קורה סביבו. מקרה אחרון לפני מס' ימים הוחלפה לו תחבושת מהאצבע ברגל לאחר שעבר הוצאת ציפורן חודרנית, במהלך שיחה עם האחות, הדגיש שלא כאב לו וללא הסבר התעלף( שוב ייתכן איבוד הכרה) מס' שניות וכשהתעורר לא זכר מה קרה. הרופאה שהיתה במקום בדקה לחץ דם ושלחה אותו הביתה לאחר כחצי שעה. אני דואגת מאוד, לא נעשה כל ברור למרות שסיפר על האירועים לרופא המשפחה. החשש שלי שיקרה לו דבר כזה במהלך נהיגה ו במקום מסוכן. נא עזרו לי לסייע לו

התעלפות לאחר צחוק ממושך או לאחר ניתוח קטן\כאב יכול להיות . קיימת נפילה של לחץ דם ופחות אספקת דם לאיבר החיוני שזה המח עם פחות פחמימות . מגיע לו בירור מלא כולל הערכה לבבית\נוירולוגית .

מנהלי פורום רפואה דחופה